Selecteer een pagina

O, had je nu maar niet voorgesteld om voor het eten te zorgen vanavond. Het is 16:00 uur en eigenlijk moet je nog naar de supermarkt om inkopen te doen voor het avondeten. Maar je bent nu nog bezig met je werk, nog even deze taak afmaken en dan is het klaar. Maar het duurt nu al wat langer dan verwacht… Je dacht het even snel te doen, maar nee, het zit niet mee… O ja, en WAT gaan we eten vanavond? Door deze stress heb je inmiddels geen inspiratie meer, dan wordt het maar wat makkelijks… Kortom, je zit in tijdnood.

Wat gaan we vanavond eten?

Ik herken dat wel. Ik had ook 7 dagen lang niet de inspiratie voor wat ik nu mijn gezin weer ging voorschotelen vanavond. En sinds ik zelfstandig ondernemer ben en nog meer ballen hoog moet zien te houden, wordt het nog lastiger om gezonde maaltijden te gaan zitten bedenken en voor te bereiden.

Ook heb ik er een hekel aan om boodschappen te doen. Ik ben er een hoop tijd mee kwijt. Tijd die ik beter kan investeren in mijn bedrijf of tijd die ik liever aan mezelf wil besteden, want ik heb dat interessante boek nog te lezen of een online cursus te doen. Je begrijpt het al. Ik ga altijd op het laatste moment naar de supermarkt en ik kies wat makkelijks om te koken, wat dus niet altijd het gezondste is… Of ik bestel wat.

Natuurlijk kan het een keer voorkomen dat je wat bestelt, daar is echt niks mis mee en de kinderen vinden het ook leuk als ze een verrassingspakketje krijgen bij de bestelling. Maar om dit nou 7 dagen in de week te doen…
En ja, ik kan mijn boodschappen ook online bestellen, maar dan heb ik alsnog geen inspiratie voor een heerlijke maaltijd. Tenminste niet iedere dag…

De maaltijden zijn al bekend

En daarom bestel ik iedere week minstens 3 maaltijden bij de Hello Fresh. Op woensdagavond maak ik een keuze wat ik die week daarop wil eten. Je kunt kiezen uit 12 maaltijden, maar ik heb totaal geen keuzestress. Wat anders is dan in de supermarkt. Het aanbod is daar eigenlijk te groot. Zo groot zelfs, dat ik eigenlijk helemaal niet meer kies…

De maaltijden van Hello Fresh worden niet bereid uit pakjes met allerlei toevoegingen. En je bent ook niet veel langer bezig met de bereiding van het recept. Je krijgt overigens mooie en heldere receptenkaarten erbij en stap voor stap heb je zo een geweldige maaltijd klaargemaakt. Bij vragen  tijdens het eten koken kun je zelfs via What’s app contact opnemen met Hello Fresh, hiervan heb ik overigens nog nooit gebruik gemaakt.

Dus iedere zondagavond stopt er bij ons een busje voor de deur die een groot pakket met verse ingrediënten komt brengen. Het enige wat ik dan nog moet doen zijn de ingrediënten in de koelkast doen en sommige in de voorraadkast. En de komende 3 dagen hoef ik me geen zorgen meer te maken om “Wat moeten we vanavond nou weer eten?”

Cadeautje

Wil jij deze inspiratie ook eens proberen?
Ik mag 2 gratis boxen weggeven, klik op onderstaande afbeelding en vul 1 van de volgende 2 codes in:
MC3J9L
MCGDEQ
De codes zijn te gebruiken tot 4 juli 2018.

Link naar Hello Fresh

Eet smakelijk!

 

Toegewijd aan jouw succes!

 

Veel liefs,

Handtekening VA Wendy