Selecteer een pagina

Heb je even… tijd?

door 4 jul 2017Tijd0 Reacties

Wat doe jij met jouw tijd? Iedereen op de wereld heeft net zoveel tijd als ieder ander. Maar hoe vul jij die tijd in? Waarom zijn sommige mensen zo succesvol? Zij hebben immers net zoveel tijd als jij; 24 uur per dag, 7 dagen per week, 52 weken per jaar…

All we have to decide is what to do with the time that is given to us ~ Gandalf

De succesrijken onder ons hebben de keuze gemaakt om zich te focussen op hun droom. Door dingen te laten dat niet de weg is richting hun droom. Zij delen hun tijd zo in dat ze continue met hun eindresultaat bezig zijn, wat ze over 5, 10 of 15 jaar bereikt willen hebben.

Heb jij ook een droom? Om nog succesvoller te worden met jouw bedrijf? Maar komt die droom maar niet dichterbij? Ook al besteed je al je tijd en energie aan de taken binnen je bedrijf?

Misschien wordt het dan eens tijd om jouw focus te verleggen. Geef de taken waarvan jouw bedrijf weer gaat groeien meer aandacht.

Groei door aandacht

Hoor je dat stemmetje? “En al die andere taken dan? Die moeten toch ook gedaan worden?” Ja, die moeten ook gedaan worden, maar… moet jij dat doen? Wil jij taken doen die je moeilijk vindt, die je ontzettend veel tijd en dus energie kosten? Waarbij je niet voldoende aandacht kan geven aan die taken waarvan je bedrijf weer kan gaan groeien?

Nee, jij wilt jouw tijd besteden aan de groei van jouw bedrijf. Dus de tijd is gekomen om ervoor te kiezen de andere taken uit te besteden. In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag met jou hoe ik je hierbij kan helpen en of ik jouw taken uit handen kan nemen.
Ik hoor graag v
an je.

Toegewijd aan jouw succes!

Veel liefs,

Handtekening VA Wendy

 

P.S.: Lees de 14 redenen waarom je vandaag nog een virtueel assistent in jouw bedrijf mag inschakelen. KLIK HIER