Selecteer een pagina

Nog 35 jaar

door 17 jul 2017Wendy1 reactie

Wat een mooie datum vandaag, vind je ook niet? En ik ben nog jarig ook, hoe mooi is dat? Jawel, ik ben alweer 35 jaar! Hoera! En dan te bedenken dat ik nog net zo lang mag werken als ik nu leef…?! Waarom zou ik dan geen werk doen waar ik ontzettend blij van word? Met dit in gedachten ben ik op zoek gegaan naar hoe ik mijn loopbaan vanaf nu het beste vorm kan geven.

Do what you love and love what you do

Daarom ben ik gestart als Virtueel Assistent. Om mijn klanten het beste te bieden, doe ik momenteel de opleiding VA Business Academy bij Daniëlle Leuvering.

Op 7 juli 2017, eveneens zo’n mooie datum, had ik een live-dag van de opleiding in Eindhoven. Hierbij kwamen mijn Management Drijfveren aan bod. Door inzicht te krijgen in mijn Management Drijfveren kan ik mijn klanten beter bedienen en weet ik waar ik zelf ontzettend veel energie van krijg en wat mij juist energie kost. Lees het hier mijn persoonlijk profiel.

Ik ben zeer dienstbaar en ik hou ervan om met mensen samen te werken en mee te denken. Daarnaast werk ik gestructureerd en gedisciplineerd. Ik hou niet van machtsstrijd en conflicten. Gelijkwaardigheid, wederzijdse waardering en respect vind ik erg belangrijk.

Ik kom het beste tot mijn recht om klanten te helpen met een maatschappelijk belang. Dit zijn kleine ondernemingen die andere mensen willen helpen om een bepaald doel te behalen. Ondernemers die levens positief willen beïnvloeden en die het gevoel hebben iets te willen bijdragen aan de wereld. Die een duidelijke missie hebben, dat niet hun eigen belang uitdraagt, maar het belang van de mensen om hen heen.

Ik wil ervoor zorgen dat hun boodschap door zoveel mogelijk personen gehoord, gezien en gelezen wordt. Ik wil mijn vermogen inzetten om ondernemers naar een bepaald eindresultaat te bewegen. Ik kan mijn blauwe drijfveer aanspreken om orde in de chaos te brengen en ervoor te zorgen dat mijn klant stap voor stap het eindresultaat behaald.

Ik wil graag open en eerlijk met mijn klanten samenwerken. Ik zal regelmatig zorgen voor reflectie om te bekijken of we inderdaad nog nuttig bezig zijn.

Kortom, wil jij ontzorgt worden en is jouw missie meerdere levens positief te beïnvloeden? Dan ben jij mijn ideale klant. Neem contact met mij op dan bespreken we samen hoe ik jou kan ontzorgen.
Ik hoor graag v
an je.

Toegewijd aan jouw succes!

Veel liefs,

Handtekening VA Wendy