Selecteer een pagina

Ik ben Wendy Jansen

Ik woon samen met mijn lieve man en twee schatten van kinderen in Putten, een gezellig dorp op de Veluwe. In mijn vrije tijd ga ik fietsen of wandelen in het bos, vroeger reed ik nog wel eens paard, maar sinds ik tennis staat paardrijden even op een laag pitje… Ik hou van boeken lezen, dit zijn algauw boeken van meer dan 500 pagina’s, van die dikke pillen dus… Ik ga graag op vakantie met mijn gezin naar onze ideale vakantiebestemming Menorca. We zijn er al twee keer geweest en we hebben er nog steeds geen genoeg van.

Omdat ik in mijn huidige baan niet de mogelijkheid heb om mezelf te ontwikkelen, ben ik dit zelf gaan creëren. Zelfontwikkeling geeft mij een enorme boost en als zelfstandig ondernemer kan ik dat blijven doen. Ook is het fijn dat ik mijn talenten en vaardigheden in kan zetten, die in loondienst helaas onbenut blijven.

Met mijn gestructureerde aanpak en gedreven professionaliteit zorg ik ervoor dat mijn klanten enorm kunnen groeien met hun bedrijf en tegelijkertijd meer tijd over houden voor de dingen die zij echt leuk vinden om te doen.

Toegewijd aan jouw succes

Ben ik jouw sparringpartner? Vul dan je naam en emailadres in voor het maken van een belafspraak.

Met mij ga jij…

  • …meer vrijheid beleven
  • …meer balans tussen werk en privéleven krijgen
  • …werk doen waar je trots op bent
  • …moeitelozer en makkelijker creatief ondernemen
  • minder druk voelen
  • genieten van het leven
  • …je bedrijf naar het volgende niveau tillen
Investeer dan in mij als jouw sparringpartner. Ik denk met je mee en samen gaan we het avontuur van jou onderneming aan.

 

Op 7 juli 2017 heb ik een live-dag in Eindhoven bijgewoond van de opleiding VA Business Acadamy en daar heb ik uitleg gekregen over mijn Management Drijfveren. Benieuwd naar mijn drijfveren? Kom erachter via mijn persoonlijk profiel

Zet jij de volgende stap richting een succesvollere onderneming? Geef je naam en emailadres op voor een belafspraak