Selecteer een pagina

Hallo, ik ben Wendy…

…en ik vind het fantastisch om een bijdrage te kunnen leveren aan de groei van bedrijven van online ondernemers. Ik voel kracht en plezier opborrelen wanneer ik mag meedenken bij het uitstippelen van de reis naar het gestelde doel.

Met mijn gestructureerde aanpak en gedreven professionaliteit zorg ik ervoor dat mijn klanten enorm kunnen groeien met hun bedrijf en tegelijkertijd meer tijd overhouden voor de dingen die zij écht leuk vinden om te doen.

Ben jij een online ondernemer die graag ontzorgt wil worden bij jouw missie om een bijdrage te kunnen leveren aan een mooiere en positievere wereld? Dan ben jij bij mij aan het juiste adres.

Vanuit vertrouwen bouw ik graag een fijne en langdurige samenwerking op.

Toegewijd aan jouw succes

Op 7 juli 2017 heb ik een live-dag in Eindhoven bijgewoond van de opleiding VA Business Acadamy en daar heb ik uitleg gekregen over mijn Management Drijfveren. Benieuwd naar mijn drijfveren? Kom erachter via mijn persoonlijk profiel

Wat doe ik nog meer?

Ik woon samen met mijn lieve man en twee schatten van kinderen in Putten, een gezellig dorp op de Veluwe. De bossen zijn lekker dichtbij, dus als het mooi weer is ga ik wandelen of hardlopen in het bos. Met vriendinnen ga ik regelmatig tennissen en om te ontspannen doe ik eens per week mee in een les Body Balance.

Ik hou ontzettend van schrijven. Ik schrijf echt notitie boeken en bullet journals vol. Heerlijk, om mijn gedachten van me af te kunnen schrijven. Ik lees ook graag boeken, vooral boeken met kennis waardoor ik mezelf verder kan ontwikkelen.

Zelfontwikkeling geeft mij een enorme boost en als zelfstandig ondernemer kan ik mijzelf blijven uitdagen en verder ontwikkelen. Ik wil het beste uit mezelf halen, voor mezelf en voor mijn klanten.

Ik ga graag op vakantie met mijn gezin naar onze ideale vakantiebestemming Menorca. We zijn er al twee keer geweest en we hebben er nog steeds geen genoeg van.

Ik hoef geen succes na te streven. Ik lever een bijdrage door te zijn wie ik ben.

Wil je wel taken uitbesteden, maar heb je moeite met taken los te laten?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Dan nemen we jouw bedrijf onder de loep en bekijken we samen welke taken je met vertrouwen zou kunnen uit besteden.