Selecteer een pagina

Wil jij ook meer voldoening in jouw leven?

door aug 13, 2017VA Business Academy0 Reacties

Ik wel! Daarom wil ik wat anders in mijn leven. Ik heb namelijk het gevoel dat ik echt een bijdrage kan leveren in de wereld, ik heb meer in mijn mars dan er nu uitkomt. En ik wil graag wat doen dat ik erg goed kan combineren met mijn gezin. Ik wil naast mijn gezin werken met meer passie.

Maar ik wil er ook zijn voor mijn kinderen als zij thuiskomen van school en een lekker kopje thee komen drinken met een heerlijk koekje erbij.

En datgene wat ik zoek, heb ik gevonden en dat wil ik graag met jou delen.
Het is een opleiding, maar ik hoef echt niet weer jaren terug in de schoolbanken. Integendeel, ik doe deze opleiding gewoon thuis!
“In je eentje?” Nee, echt niet! Ik heb 2 zeer gezellige en zeer gedreven buddies, die ook deze opleiding doen.

Je vraagt je vast wel af wat voor opleiding dat dan wel niet is…
Dat zal ik je vertellen.

De VA Business Academy
Door deze opleiding maak ik een succesvolle start als Virtueel Assistent. Ik krijg van Daniëlle Leuvering, mijn Business Coach, alle handvatten aangereikt om mijn succesvolle onderneming op te bouwen. En dat gaat zeker lukken, want ondertussen heb ik mijn eerste klant al! Terwijl de opleiding nog niet eens is afgerond!

Ik ontzorg en ondersteun online coaches door actief taken uit handen te nemen, zodat zij zich meer kunnen richten tot hun klanten, waardoor er steeds meer levens positief beïnvloed kunnen worden. Ik support mijn klanten in social media, online marketing en communicatie. En dit alles kan ik doen in mijn eigen tijd. Als de kinderen op school zitten, in de avonduren of gewoon even tussendoor.

Het geeft mij veel voldoening om ondernemers zo te kunnen helpen groeien.
Wil jij ook meer vrijheid in het indelen van jouw werkbare tijd en de tijd met jouw gezin? Dan raad ik jou aan, om net als ik, ook te gaan voor een eigen onderneming als Virtueel Assistent.
Succes gegarandeerd! Want er zijn genoeg ondernemers in Nederland die wel wat hulp kunnen gebruiken.
Wil jij Virtueel Assistent worden, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Volg dan de opleiding VA Business Academy bij Daniëlle Leuvering. Bekijk haar filmpje en meld je direct aan voor de opleiding. En wie weet zie ik je binnenkort in de Besloten Faceboekgroep, zodat ik jou ook kan helpen met jouw succesvolle onderneming.

Meld je dus HIER aan.

Toegewijd aan jouw succes!

Veel liefs,

Handtekening VA Wendy