Selecteer een pagina

Als ondernemer is je zichtbaarheid enorm belangrijk. Wil je dat je klanten je leren kennen, dan moet je ervoor zorgen dat ze je eerst zien, weten dat je er bent: KNOW.

Bied je je diensten online aan? Dan is het verstandig om jezelf daar ook zichtbaar te maken.

Laat jezelf zien!

Op bijvoorbeeld Facebook, Instagram en LinkedIn. Ik weet het; het is nogal een dingetje… Je moet de oordelen over jezelf, maar vooral de oordelen die anderen over jou zouden kunnen hebben loslaten.

Het is best wel spannend, maar als je eenmaal wat vaker mooie foto’s en teksten over jou en jouw dienst post, dan merk je dat mensen jou beginnen te LIKEN. En als meer mensen jou leuk vinden, word je nog beter zichtbaar.

Zo ging dat ook bij mijn man. Hij is goochelaar en al jaren schrijft hij blogs en plaatst deze op zijn website: https://goochelaarjordi.nl. Daarna deelt hij deze blogs op Facebook, LinkedIn en Google+.

Een paar weken geleden las een journalist één van zijn blogs (https://goochelaarjordi.nl/nieuwsbrief-maart-2018/) waarin Jordi vertelt over zijn werk in het ziekenhuis. Naast het goochelen heeft hij een loondienstbaan als stralingsdeskundige.

De journalist was erg benieuwd naar de balans tussen zijn 2 banen en zijn privé leven.

Zodoende is het balletje gaan rollen.

En staan we opeens in de krant.

Dus wil je ons nog beter leren kennen (KNOW), lees dan ons artikel hier.

 

Wist je dat…
ik niet alleen mijn klanten online leer kennen,
maar dat ik Jordi ook voor het eerst online heb ontmoet? 

 

Laat ons weten wat je van het artikel vindt (LIKE). Ik lees je reactie graag, alvast bedankt.

En als we iets voor jouw zichtbaarheid online kunnen betekenen, dan bouwen we graag een TRUST-factor op. Ik zet mijn dienstbaarheid graag in om mee te denken aan een strategie voor jouw online zichtbaarheid. En ik zal die zichtbaarheid ook uitvoeren door bijvoorbeeld visuals te maken en/of teksten te schrijven, zodat je deze kunt plaatsen op bijvoorbeeld jouw Facebookpagina of Instagram.

Het KNOW en LIKE gedeelte kunnen wij voor een groot gedeelte uit handen nemen. Het enige wat je zelf nog moet doen is aan je TRUST-factor werken. Maar daarom ben je ook ondernemer geworden: Klanten helpen om een probleem op te lossen met jouw dienst en/of product.

 

Toegewijd aan jouw succes!

 

Veel liefs,

Handtekening VA Wendy